Skip to content

Philips Sparq

Specifično pojednostavljen

Napredna tehnologija ne bi trebala činiti život kompliciranim. Baš suprotno, trebala bi micati kompleksnost koja radi barijere da se radi ono što je uistinu bitno, a to je pružanje najbolje moguće njege pacijentu. Sparq je dizajniran da zrači jednostavnošću, upravo onim što je potrebno u hitnoj medicini, intenzivnoj njezi, regionalnoj anesteziji ili medicini boli.

Jedinstveno korisničko sučelje

Kontrolnu ploču čini zapečaćena površina od kaljenog stakla koja se lako čisti i dezinficira, pružajući pritom intuitivno i dinamično sučelje bez tipki.

Mobilnost i ergonomija

Sparq nudi i mogućnost autonomije od 2,5 sati rada na bateriji što ulijeva dodatnu sigurnost tijekom kritičnih situacija. Površinski malen te sa ručkom od 360° oko kontrolne ploče iznimno je lak za manevriranje. Vrijedno je spomenuti i inovativno riješenje za zaštitu i upravljanje kablovima sondi (tzv. cable management), odnosno pametnu kombinaciju Easy Clip-a i baze za pohranu pribora u dnu kolica.

SmartExam, iSCAN, HighQ

Sistemski vođeni ispitni protokoli i brza optimizacija jednim dodirom poboljšavanju performanse, povećavaju dosljednost i skraćuju vrijeme pregleda. Sparq odlikuju i integrirane posebne postavke za FAST i ultrazvuk pluća.

PureWave

Uniformnost PureWave kristala daje 85% veću efikasnost od tradicionalnih piezoelektričnih (PZT) materijala, u smislu pretvaranja električnog ulaza u akustički izlaz. Sonde izrađene u PureWave tehnologiji pružaju izvanredni nivo detalja i kontrastne rezolucije, te dopuštaju poboljšanu penetraciju na višim frekvencijama – čak i kod tehnički zahtjevnih pacijenata. Više>>