Philips Sparq

Specifično pojednostavljen

Napredna tehnologija ne bi trebala činiti život kompliciranim. Baš suprotno, trebala bi micati kompleksnost koja radi barijere da se radi ono što je uistinu bitno, a to je pružanje najbolje moguće njege pacijentu. Sparq je dizajniran da zrači jednostavnošću, upravo onim što je potrebno u hitnoj medicini, intenzivnoj njezi, regionalnoj anesteziji ili medicini boli.

Jedinstveno korisničko sučelje

Kontrolnu ploču čini zapečaćena površina od kaljenog stakla koja se lako čisti i dezinficira, pružajući pritom intuitivno i dinamično sučelje bez tipki.

Mobilnost i ergonomija

Sparq nudi i mogućnost autonomije od 2,5 sati rada na bateriji što ulijeva dodatnu sigurnost tijekom kritičnih situacija. Površinski malen te sa ručkom od 360° oko kontrolne ploče iznimno je lak za manevriranje. Vrijedno je spomenuti i inovativno riješenje za zaštitu i upravljanje kablovima sondi (tzv. cable management), odnosno pametnu kombinaciju Easy Clip-a i baze za pohranu pribora u dnu kolica.

SmartExam, iSCAN, HighQ

Sistemski vođeni ispitni protokoli i brza optimizacija jednim dodirom poboljšavanju performanse, povećavaju dosljednost i skraćuju vrijeme pregleda. Sparq odlikuju i integrirane posebne postavke za FAST i ultrazvuk pluća.

PureWave

Uniformnost PureWave kristala daje 85% veću efikasnost od tradicionalnih piezoelektričnih (PZT) materijala, u smislu pretvaranja električnog ulaza u akustički izlaz. Sonde izrađene u PureWave tehnologiji pružaju izvanredni nivo detalja i kontrastne rezolucije, te dopuštaju poboljšanu penetraciju na višim frekvencijama – čak i kod tehnički zahtjevnih pacijenata. Više>>